30 / 04 / 2024
dil okulu franchise karli yatirilar

Dil Okulu Acmanın Püf Noktaları

Bir Dil Kursunu Nasıl Açarsınız?

Gittikçe globalleşen dünyamızda yeni bir dil öğrenmek oldukça önemli. İnsanlar çeşitli ülkelerden insanlarla iletişimde bulunmakta, dostluklar kurmakta hatta karşılıklı alış veriş yapmaktalar. Farklı dilleri konuşan insanların bu şekilde iletişim kurmaları, birbirlerinin dillerini öğrenerek veya dünyanın ortak dili olan, ingilizce ile mümkün olmakta. Artık okullarda da değişen bu dünya düzenine ayak uydurmak adına, ikinci dilin yanı sıra, üçüncü hatta dördüncü yabancı diller de okutulmakta. Bu nedenle Dil Kursu Açmak son zamanların önemli yatırım faaliyetlerinden.

 

Ülkemizde yabancı dil denildiğinde ilk olarak akla ingilizce geliyor. Çünkü dünyada olduğu gibi, ülkemizde de ikinci dil olarak öncelikle ingilizce tercih edilmekte. Daha sonra sırasıyla, İngilizce ve İspanyolca da gelmekte. Dünya da konuşulma oranına bakılınca ve yükselen bir değer olarak çince de bu sıralamada dördüncü olarak sayılabilecek dillerden.

 

 

dil okulu nasil acilir
Dünyada En çok Öğrenilen İkinci Diller

 

Bu dillerin öğrenilmesi için okulların yanı sıra, kişisel bir çaba sarfedilmesi gerekiyor. Bu konuda sadece okulların yetersiz olduğunu düşünen girişimciler, bireysel olarak dil öğrenmek isteyen kişilere yardımcı olmak ve bu sektörü büyütmek adına dil okulları alanına yıllarca yatırım yaptılar. Bu alanda gittikçe büyüyen dil okulları, kendi açtıkları dil kurslarının yanı sıra, franchise yöntemi ile büyüyerek, bünyelerine yeni dil kursları kattılar. Bu da farklı Dil okullarına bağlı olarak bir çok Dil Kursu Açılmasını sağlıyor.

 

Eğitim işinin ciddiyeti ve insanların bireysel olarak katıldıkları kurslarda aradıkları sosyal ortamı bir araya getiren, dil kursları, insanlara öğrenmek istedikleri dili öğretirken, aynı zamanda da farklı bir sosyal ortamı deneyimleme fırsatı sunmaktalar.

 

Dil kurslarında, seçtikleri dili öğrenme fırsatı bulan katılımcılar, aynı zamanda bu dili farklı ortamalarda da pratik oalrak kullanmakta, dilin kalıcı bir şekilde öğrenme imkanına kavuşmaktalar. Bu gibi dil kurslarında, yabancı hocaların yanı sıra, farklı zaman dilimlerinde sağlanan yurtdışı imkanlarından da faydalanmaları mümkün katılımcıların.

 

Bir girişimci olarak, böyle renkli bir dünyada siz de yer alabilir, açacağınız dil kursu ile, farklı dilleri ve kültürleri birbiri ile kavuşturabilirsiniz. Peki bir dil kursu açmak için neler gerekir?

 


 

Dil Kursu Açmak ve Franchising

 

Dil Kursu Açmak için birbirinden farklı bir çok dil okulundan franchising yöntemi ile isim hakkı alabilirsiniz. Alanında kendini ıspatlamış, belli bri kültür çerçevesinde sistemi oturmuş bu dil okulları, çeşitli şartlar ve franchising bedelleri ile, eğitim alanına yatırım yapmak isteyen yatırımcılara Dil Kursu bayiliği fırsatı sunmaktalar.

 

Eğitim alanı çok önemli bir alandır ve bu alanda faaliyet göstermek de ciddi bir iştir. Bu ciddi işin franchising yöntemi ile yapılması da eğitim alanına farklı bir boyut kazandırmıştır. Eğitim işinin ciddiyetinin ve dil öğretmenin öneminin farkında olan Dil Kursu Bayiliği veren firmalar, gittikçe daha da büyümüş, isimlerini milyonlara duyurabilmiştir. Hatta farklı ülkelerle iş birliği içine girerek, çeşitli ülkelerde farklı imkanları kursiyerlerine sunmuştur.

 

dil kursu acmak icin ne gerekir

 

Dil Kursu açmaya karar verdiğinizde, öncelikle, isimleri ile öne çıkmış ve kalitesini ispatlamış dil okullarına yönelmeniz ve bu dil okullarından bayilik almanız, sizin için oldukça iyi bir adım olacaktır. Kalite kesinlikle tesadüf olmayan bir değerdir. Ülkemizde kalitesinden ödün vermeyen, yöntemi ve sistemi ile farkını göstermiş bir çok Dil Kursu mevcut. Bu dil okullarından alacağınız bir bayilik, eğitim alanında size hızlı bir büyüme sağlayacağı gibi, isminizi de kısa sürece farklı çevrelerde duyuracaktır.

 

Eğitim alanında bir yatırım yapmak için herhangi bir franchising sisteminden faydalanamayadabilirsiniz. Tamamen kendi sisteminizi ve yönteminizi oluşturabilirsiniz. Bütün eğitim adımlarınızı oluşturabilir, size özgü bir dil kurs ortaya çıkarabilirsini. Fakat bu yöntem oldukça zahmetli ve her adımında yer alacağınız bir yöntem olacaktır. Bu nedenle, kendini ispatlamış dil okullarının bayiliğini almak, sizi bu adımlardan kurtaracak, sizin esas çalışmak istediğiniz alana yoğunlaşmanızı sağlayacaktır.

 

dil kursu bayiligi


 

Dil Kursu Açmak ve Dil Okulu Franchise ‘ı Almak İçin Gerekenler

 

Bir dil okuluna yatırım yapmak için öncelikle karar vermeniz gereken, hazır bir sistem mi satın almak yoksa sıfırdan bir sistem mi oluşturmak istediğiniz. İlk seçenek burada sizin için hem avantajlı hem de daha hızlı bir yöntem olacaktır.

 

Franchising sistemi ile dahil olmak istediğiniz kursların listesini çıkararak bu dil okulları ile iletişime geçmek ve şartlarını öğrenmek, bayilik yöntemi ile Dil Kursu açmanın ilk adımı. Burada edindiğiniz bilgiler ışığında, şartlarını sağladığınız ve beğendiğiniz dil okulları ile daha detylı görüşerek, dil okulu yatırımınızı daha da netleştirebilirsiniz. Franchise almak istediğiniz dil okuluna karar verdikten sonra da, dil okulunun size sağlayacağı imkanlardan faydalanabilir, hızlı bir şekilde, Dil Kursu kurulumuna geçebilirsiniz.

 

dil kursu açmak karlı yatırımlar

Burada Dil Kursu Bayiliği kadar önemli olan bir nokta da, Dil Kursu Açmanız için gerekli lokasyonunuz. Eğitim alanı geniş bir alana ihtiyaç duyan yatırımlardan. Sınıflar, yönetim odaları, kantinler, depolama alanları, tuvaletler vb bir çok alana ihtiyacınızın olacağı dil okulu yatırımı için, bir kaç katın dahil olduğu bir alanınız olmalı. Bu alanı kiralama yöntemi ile edinebileceğiniz gibi, hazırda böyle büyük bir yerinizin olması, bu alanda size önemli bir avantaj katacaktır. Burada, farklı dil okullarının, farklı şartlar bulunmaktadır.

 

Minimum 200 metrekareden başlayan dil okulu franchise şartları, dil okulunun büyüklüğüne göre artmaktadır.

 

Dil Kursuı Açmak için diğer bir önemli nokta, eğitim kadronuz. Eğitim kadrosu bir eğitim kurumu için kritik bir öneme sahiptir. Eğitim kurumunuzun başarılı olması, kursiyerleriniz tarafından başka kişilere tavsiye edilmesi ve isminin iyi anılması açısından, çalıştırdığınız öğretim kadrosuna azami önem göstermeli, bu kadroyu oluşturken ince eleyip sık dokumalısınız. Eğitim kadrosunun oluşturulmasında, bayilik alacağınız dil okulu size destek sağlayacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, seçilecek eğitimcilerin hem alanlarında başarılı olmaları hem de bu eğitimcilerin sosyal yönden iletişimlerinin kuvvetli olması. Unutmayın, açacağınız Dil Kursu, insanların hem istedikleri dili en kısa zamanda öğrenmek, hem de bu süre zarfında güzel zaman geçrimek isteyecekleri sosyal bir ortam. Bu ortamı sağlayacak olan da şüphesiz başta eğitim kadronuz.

 


 

Dil Okulu İle Kimlere Hitap Edebilirsiniz?

 

Bir Dil Kursu açtığınızda, öncelikli hedef kitleniz öğrenciler olacaktır. Hem okula yardımcı olması açsından, hem de ikinci,üçüncü bir dil öğrenmek için bu tip kurslara gelen öğrenciler, müşteri kitlenizin büyük bir bölümünü oluşturacaktır. Öğrencilerin yanı sıra, işhayatına atılmış kişilerin de dil okullarına gösterdiği rağbet oldukça fazladır.

 

Sadece dil öğrenmek amacının yanından, TOEFL, IELTS, YDS, KPDS gibi çeşitli yabancı dil sınavlarına hazırlık kapamında da eğitim vereceğiniz için, bu tip sınavlara hazırlanan herkes, potansiyel olarak sizden eğitim alacak kişilerdir. Bu tip kişilere çeşitli reklam yolları ile ulaşabilir, vereceğiniz eğitimin kalitesi ile, kursunuzun ününün viral bir şekilde yayılmasını sağlayabilirsiniz.

 


 

Dil Kursu Açmak Karlı Bir Yatırım Mı?

Sadece dil eğitimi değil, eğitim sektörü ile ilgili yapılan bir çok yatırım, yatırımcısına oldukça kazançlı dönüşler sağlamakta.Dil okullarının fiyatlarına dikkat etmişsinizdir. Oldukça yüksek ücretlere verilen bu eğitimler, bir çok öğrenci tarafından alınmakta. Ve burada en önemli nokta, dil okullarında maliyetiniz oldukça düşük. Dil okulunuzda eğitim alan öğrencilerin ortalama yarısından daha azı ile maliyetlerinizi karşılayabileceksiniz.

 dil okulu acarak kazanmak


 

Yabancı Dil Öğreterek Kazanmak İstemez misiniz?

Eğitim sektörünün önemli bir alanı olan yabancı dil alanında, siz de uzman bir firma ile çalışabilir, açacağınız Dil Kursu ve oluşturacağınız eğitim kadronuz ile fark yaratabilirsiniz. Yabancı dil öğrenim oranı gün geçtikçe artmakta ve dil okulu sektörü gittikçe daha da büyümektedir. Siz de büyüyen bu sektörde yerinizi almak ve öğreterek kazanmak istiyorsanız, dil okulları tam da size göre. Bir Dil Kursu açarak, hem insanlara fayda sağlayabilir, hem de bu alandan kazanç elde edebilirsiniz.

Kazancınız Bol Olsun… Karlı Yatırımlar!

 


 

Dil Kursu Açmak İçin Franchise Alabileceğiniz Firmalar

englishtime karli yatirimlar English Time Franchise / Bayilik Adres :
Tel : +90 444 0 165
Faks :
Email :
Web : www.englishtime.com
teol dil okullari karliyatirimlar Teol Dil Okulları Franchise / Bayilik Adres :
Tel : +90 850 360 83 65
Faks :
Email :
Web : www.teol.com.tr
manchester dil okullari karliyatirimlar Manchester Dil Okulları Franchise / Bayilik Adres : Manchester Dil Okulları Bağdat Cd. Keylan İş Merkezi 15/3 Kadıköy / İstanbul
Tel : +90 216 606 48 20
Faks :
Email : info@manchesterdilokullari.com
Web : www.manchesterdilokullari.com

 

dil okulu acmak karli yatirimlar


Websitemizde, yazılarımız, paylaşımlarımız, reklamlarımız ile tanıtımını yaptığımız bayilik, franchising ve yatırım çeşitleri, sadece tanıtım maksatlıdır. Yatırım tavsiyesi değildir!


Hakkında admin

Buna da bir göz atın ...

taki-bayiligi-bujiteri-bayiligi-karliyatirimlar.com

Takı Bayiliği ve Bujiteri Dükkanı Açmak

Takılar kıyafetlerimizi süsleyen ve onlara estetik dokunuşlar yapan ufak ama etkili parçalardır. Özellikle kadınların oldukça …

cikolatali-lokmaci-acmak-karliyatirimlar.com

Tatlı Bir Kazanç Kapısı: Lokmacı

Bu yazımızda, bir dönem popülaritesi oldukça fazla olan Lokmacı bayiliğine, Lokmacı franchising ine değineceğiz. Lokmacı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir